Papacarie

Papacarie este un gel enzimatic special conceput pentru îndepartarea cariilor, atraumatic, se folosește fără anestezie și reduce necesitatea utilizării instrumentarului clasic.

Beneficii:

Ce este Papacarie?

Papacarie este un gel enzimatic special conceput pentru îndepărtarea cariilor, atraumatic, se folosește fără  anestezie și reduce necesitatea utilizării instrumentarului clasic. Acest gel este un material inofensiv pe bază de papaya, total sigur pentru pacienți, deoarece nu conține componente toxice sau iritante.

Cum functioneaza Papacarie?

Papacarie este un produs care, exact cum îi spune și numele, identifică partea infectată a dintelui, o înmoaie, acesta rămânând ușor de curățat, uneori fără a mai fi nevoie să utilizăm frezele.

O singură picătură de Papacarie plasată peste carie o înmoaie în mai puțin de un minut. Această procedura este simplă și permite cariei să se desprindă de dentina sanatoasă.

Îndepărtarea cariilor cu ajutorul gelului pe baza de papaya a devenit o joacă interactivă între medic și micuțul pacient.

Astfel putem arăta micuțului cu ajutorul indicatorilor de carie cât mai avem de curățat, menținând atenția crescută a copilului și totodată, oferindu-i informații despre igiena la nivelul la care acesta le poate întelege.

La final, pentru sterilizarea cavității și o mai buna retenție a plombei, vom folosi laserul Waterlase, evitând astfel reapariția cariilor.

Vă așteptăm în cadrul Centrului de Excelență minim – invaziv Innovation Medical Center!

Voucher 100 Lei*

La toate interventiile LASER!

Beneficiile intervențiilor LASER:

  • Minim-Invaziv, selectiv, curăță doar țesutul infectat;
  • Fără turbină stomatologică. Fără bisturiu;
  • Confort ridicat. Recuperare rapidă
  • Anestezic puțin sau deloc
  • Recomandat pacienților anxioși, femeilor însărcinate și copiilor

*voucher-ul este unic (nu se pot cumula doua sau mai multe vouchere) si valabil 30 de zile calendaristice de la momentul solicitatii in site;

*voucher-ul nu se cumuleaza cu ofertele în curs și este aplicabil (deductibil) doar pentru manoperele laser a caror valoare este mai mare de 500 lei.

Badica Mirela
Badica Mirela
2023-10-26
Ma numesc Gheorghe Mirela și am fost absolut încântă de primirea, tratamentul oferit aici. Personal profesionist, empatic, dotare cu echipamente de top. Dr. Diana Alexandra Stamatin îs the best in branch.
Alexandru Puiu
Alexandru Puiu
2023-08-31
Super servicii oferite și profesionalism maxim
WolFU
WolFU
2023-08-17
Am abordat tratamentul paradontal laser in locul operației cu lambou clasica, a fost destul de confortabil și durerea a fost chiar mai puțin jenanta decât la detartraj in cazul meu. Staff-ul a fost foarte manierat, tehnologia avansată de-altfel și totul imaculat.
Andreea Boldica
Andreea Boldica
2023-07-24
Profesionalism, rabdare în a explica ceea ce nu îți este clar și personal extrem de drăguț. Centrul este luminos, curat și aparatura moderna. Era nevoie și în zona Cismigiu de un astfel de centru.
Violeta Ignat
Violeta Ignat
2023-06-23
Personal cald și amabil, servici impecabile și flexibile. Recomand cu toată căldura!
daniela macovei
daniela macovei
2023-06-19
Locație modernă, personal foarte profi. 👍