Termeni și condiții

Informații despre site

Site-ul www.innovationmedical.ro este proprietatea companiei SC INNOVATION MEDICAL CENTER SRL, cu sediul în București, Str. Prof. Grigore Cobălcescu 10 E, înregistrată la Registrul Comerțului cu numărul J40/8091/2020, cod de înregistrare fiscală 42782646. Innovation Medical Center este denumirea comercială a societății SC INNOVATION MEDICAL CENTER SRL.

innovationmedical.ro este un site de prezentare a serviciilor companiei. Paginile site-ului furnizează informații generale despre soluțiile, produsele și serviciile oferite de Innovation Medical Center. Accesarea site-ului presupune că vă exprimați acordul față de termenii și condițiile de utilizare.

Comunicare cu utilizatorii

Personalul Innovation Medical Center va răspunde la solicitările telefonice în timpul programului de lucru, cu condiția ca acestea să fie făcute la numerele de contact prezentate pe site.

În cazul comunicării prin email sau formular de contact, inclusiv în cazul solicitărilor de retragere din contract, Innovation Medical Center va răspunde solicitărilor în maximum două zile lucrătoare.

Proprietatea intelectuală

Pentru rezolvarea problemelor legate de proprietatea intelectuală și cele legate de protecția datelor cu caracter personal, Innovation Medical Center respectă cerințele Regulamentului U.E. nr. 679/2016 (G.D.P.R) privind protecția datelor cu caracter personal.

Conținutul site-ului, precum și toate lucrările integrate în acest site, inclusiv bazele de date accesibile prin intermediul său, sunt proprietatea Innovation Medical Center și sunt protejate prin legislația română în vigoare cu privire la drepturile de autor și drepturile conexe. În cazul informațiilor și conținutului postat pe site de către terțe părți ori parteneri, dreptul de autor și responsabilitatea asupra acestora aparțin în totalitate celor care au publicat respectivele informații. În cazul conținutului preluat de la parteneri în baza acordurilor încheiate, acestea sunt identificate prin menționarea numelui partenerului lângă textul sau imaginea respectivă.

Modificări ale site-ului

Innovation Medical Center își rezervă dreptul de a modifica și de a actualiza informațiile de pe site în orice moment, fără preaviz.

Viața privată

Innovation Medical Center respectă viața dumneavoastră privată și datele cu caracter personal pe care le împărtășiți cu noi în momentul accesării site-ului.

Innovation Medical Center respectă legislația română în vigoare, respectiv Regulamentului U.E. nr. 679/2016 (G.D.P.R) privind protecția datelor cu caracter personal, precum și Legea nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal și protecția vieții private în sectorul comunicațiilor electronice.

Conform Regulamentului U.E. nr. 679/2016 (G.D.P.R) privind protecția datelor cu caracter personal, vă puteți da consimțământul, beneficiați de dreptul de acces, de intervenție asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale și dreptul de a vă adresa justiției. Totodată, aveți dreptul să vă opuneți prelucrării datelor personale care vă privesc și să solicitați ștergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, vă puteți adresa cu o cerere pe e-mail la adresa contact@innovationmedical.ro.

Confidențialitatea și protecția informațiilor colectate de la dumneavoastră sunt importante pentru noi. Innovation Medical Center nu diseminează informația colectată unor terți fără consimțământul dumneavoastră expres și prealabil.

Promoții, publicitate și conținut furnizat de către parteneri

Anumite părți ale conținutului publicat pe site pot fi furnizate de către terți cu care avem relații contractuale în acest sens.

Legea guvernantă

Drepturile și obligațiile părților, prezentate în acest document, precum și toate efectele juridice pe care le produce prezentul acord vor fi interpretate și guvernate de legea română în vigoare. Orice litigiu care are ca obiect acest acord va fi adus spre soluționare în fața unui arbitru, iar în condițiile în care părțile nu cad de comun acord asupra numirii unui arbitru în termen de 15 zile de la notificarea litigiului, competența va reveni instanțelor românești.

Badica Mirela
Badica Mirela
2023-10-26
Trustindex verifică că sursa originală a recenziei este Google.
Ma numesc Gheorghe Mirela și am fost absolut încântă de primirea, tratamentul oferit aici. Personal profesionist, empatic, dotare cu echipamente de top. Dr. Diana Alexandra Stamatin îs the best in branch.
Alexandru Puiu
Alexandru Puiu
2023-08-31
Trustindex verifică că sursa originală a recenziei este Google.
Super servicii oferite și profesionalism maxim
WolFU
WolFU
2023-08-17
Trustindex verifică că sursa originală a recenziei este Google.
Am abordat tratamentul paradontal laser in locul operației cu lambou clasica, a fost destul de confortabil și durerea a fost chiar mai puțin jenanta decât la detartraj in cazul meu. Staff-ul a fost foarte manierat, tehnologia avansată de-altfel și totul imaculat.
Andreea Boldica
Andreea Boldica
2023-07-24
Trustindex verifică că sursa originală a recenziei este Google.
Profesionalism, rabdare în a explica ceea ce nu îți este clar și personal extrem de drăguț. Centrul este luminos, curat și aparatura moderna. Era nevoie și în zona Cismigiu de un astfel de centru.
Violeta Ignat
Violeta Ignat
2023-06-23
Trustindex verifică că sursa originală a recenziei este Google.
Personal cald și amabil, servici impecabile și flexibile. Recomand cu toată căldura!
daniela macovei
daniela macovei
2023-06-19
Trustindex verifică că sursa originală a recenziei este Google.
Locație modernă, personal foarte profi. 👍