Tehnologie

Biolase este cel mai important inovator mondial in domeniul laserelor dentare

Datorita tehnologiei care este intr-o continua dezvoltare, tot mai multi stomatologi aleg sa foloseasca intrumente de ultima generatie pentru a va ingriji sanatatea orala, cum ar fi laserul dentar.

Biolase este cel mai important inovator mondial in domeniul laserelor dentare. Sistemul nostru premiat Waterlase este o alternativa sigura si minim invaziva pentru tratarea cu succes a mai multor afectiuni dentare.

De ce folosim Waterlase?

Interventii nedureroase

Temerile fata de ac sau fata de folosirea frezei, pot fi ameliorate prin folosirea laserului Waterlase. Acesta permite realizarea unor interventii fara anestezie, oferind un tratament mai eficient intr-un timp extrem de redus.

Stomatologie mai naturală

Waterlase combină apa, aerul și energia laserului pentru o utilizare sigură pe țesutul uman din cavitatea bucala. Dinții noștri sunt compuși parțial din apă iar atunci când laserul intră în contact cu dintele,pulverizeaza apa continuu impiedicand supra incalzirea dintelui, oferindu-va o experienta fara durere.

Mai convenabil

Cu ajutorul laserului Waterlase, timpul de tratare a afectiunilor se poate reduce semnificativ, de aceea medicul stomatolog poate realiza mai multe interventii in aceeasi sedinta.

Sigur și precis

Waterlase este acreditat pentru numeroase interventii dentare care pot fi efectuate atât la pacienții adulti, cât și la copii.

Frezele dentare traditionale se bazează pe îndepărtarea unei portiuni mari din dinte iar rotirea constantă frezei poate produce căldură, durere și fisuri microscopice, care ar putea duce la viitoare infecții. Waterlase, pe de altă parte, elimină cantități foarte precise de dinte, fără a deteriora sau crăpa restul dintelui! Și pentru că este atât de precis, rareori veți avea nevoie de anestezic!

Reduce riscul de contaminare încrucișată

Potențialul de contaminare încrucișată între pacienți în orice mediu dentar sau medical este un risc real și documentat pe scară largă. Waterlase are potențialul de a reduce acest risc, deoarece funcționează fără a intra in contact direct cu dintele. Medicul dentist lucreaza cu tips-uri de unica folosinta, astfel incat sa nu va faceti griji cu privire la contaminarea incrucisata.

Voucher 100 Lei*

La toate interventiile LASER!

Beneficiile intervențiilor LASER:

  • Minim-Invaziv, selectiv, curăță doar țesutul infectat;
  • Fără turbină stomatologică. Fără bisturiu;
  • Confort ridicat. Recuperare rapidă
  • Anestezic puțin sau deloc
  • Recomandat pacienților anxioși, femeilor însărcinate și copiilor

*voucher-ul este unic (nu se pot cumula doua sau mai multe vouchere) si valabil 30 de zile calendaristice de la momentul solicitatii in site;

*voucher-ul nu se cumuleaza cu ofertele în curs și este aplicabil (deductibil) doar pentru manoperele laser a caror valoare este mai mare de 500 lei.

Badica Mirela
Badica Mirela
2023-10-26
Ma numesc Gheorghe Mirela și am fost absolut încântă de primirea, tratamentul oferit aici. Personal profesionist, empatic, dotare cu echipamente de top. Dr. Diana Alexandra Stamatin îs the best in branch.
Alexandru Puiu
Alexandru Puiu
2023-08-31
Super servicii oferite și profesionalism maxim
WolFU
WolFU
2023-08-17
Am abordat tratamentul paradontal laser in locul operației cu lambou clasica, a fost destul de confortabil și durerea a fost chiar mai puțin jenanta decât la detartraj in cazul meu. Staff-ul a fost foarte manierat, tehnologia avansată de-altfel și totul imaculat.
Andreea Boldica
Andreea Boldica
2023-07-24
Profesionalism, rabdare în a explica ceea ce nu îți este clar și personal extrem de drăguț. Centrul este luminos, curat și aparatura moderna. Era nevoie și în zona Cismigiu de un astfel de centru.
Violeta Ignat
Violeta Ignat
2023-06-23
Personal cald și amabil, servici impecabile și flexibile. Recomand cu toată căldura!
daniela macovei
daniela macovei
2023-06-19
Locație modernă, personal foarte profi. 👍