Stomatologie Laser

Tehnologia laser elimină de cele mai multe ori necesitatea administrării de anestezic prin injectare, astfel,  anestezia topică gel sau spray este suficientă.

Pedodonție LASER

Preferat de copii. Aprobat de mamă!

Laserul Waterlase™ utilizează o combinație de energie laser și apă pentru a efectua proceduri dentare care, în mod normal, sunt efectuate cu freza dentară sau bisturiul. Această metodă mai blândă de tratament poate ajuta la eliminarea fricii și a anxietăților asociate cu vizitele la dentist și poate ajuta la promovarea unei mentalități mai sănătoase pe tot parcursul vieții în ceea ce privește îngrijirea orală.

Blând și precis

Waterlase Dentistry™ este o opțiune de tratament mai blândă și mai precisă pentru nevoile dentare ale copilului dumneavoastră. Academia Americană de Stomatologie Pediatrică recunoaște utilizarea laserelor în procedurile dentare pentru sugari, copii, adolescenți și persoane care au nevoi speciale de îngrijire a sănătății.

Tratamentul preferat pentru cariile dentare

Energia laserului Waterlase îndepărtează rapid cariile și cu o precizie mai mare – fără căldura, fără vibrații și fără sunetul strident al frezei.
Pentru majoritatea pacienților, nu este necesară anestezia. Mai puține injecții înseamnă mai puțină anxietate și stres atât pentru dumneavoastră, cât și pentru copilul dumneavoastră. Amorțeala mică sau deloc după procedură duce la mai puține mușcături accidentale de obraz și la mai puține efecte secundare adverse asociate cu anestezia.

Mai puține traume și vindecare mai rapidă

Pacienții tratați cu laserul se recuperează mai repede. Waterlase oprește sângerarea înainte de a începe, făcând procedurile mai puțin traumatice. Vindecarea are loc mai rapid, cu mai puțin disconfort pentru copilul dumneavoastră și o nevoie redusă de medicamente postoperatorii.

Scopul meu ca medic pedodont este să pot crea o generație de copii care nu se mai tem să meargă la medicul stomatolog. Adaptarea tehnicilor la nevoile lor, a condus la apariția conceptului de stomatologie minim-invazivă.

Beneficii:

Laserul Waterlase de la Biolase este cea mai avansată stomatologie laser disponibilă azi in lume, care folosește energia laserului și a apei pentru un tratament stomatologic cât mai blând.

Sistemul Hydrophotonics permite tratamente stomatologice pentru copii fără vibrație, zgomot, miros și presiunea asociată turbinei dentare.

Cu laserele stomatologice de la Biolase putem trata atât cariile, cât și tăia frenurile. Tehnologia laser elimină de cele mai multe ori necesitatea administrării de anestezic prin injectare, astfel,  anestezia topică gel sau spray este suficientă.

Sănatatea orală este deosebit de importantă pentru dezvoltarea armonioasă a copiilor. Pierderea spațiului ocupat de dinții de lapte va face ca dinții definitivi să nu mai aibă loc să erupă, astfel devenind necesare aparatele ortodontice. Netratarea cariilor la timp, poate duce la infecții ce pot afecta mugurii dinților definitivi.

Astăzi, stomatologia laser este departe de a mai fi dureroasa. Copiii accepta mult mai ușor aceste tipuri de tratament, mulți dintre ei fiind chiar încântați și curioși cu privire la tehnologia laser.

Vă așteptăm în cadrul Centrului de Excelență minim – invaziv Innovation Medical Center!

Voucher 100 Lei*

La toate interventiile LASER!

Beneficiile intervențiilor LASER:

  • Minim-Invaziv, selectiv, curăță doar țesutul infectat;
  • Fără turbină stomatologică. Fără bisturiu;
  • Confort ridicat. Recuperare rapidă
  • Anestezic puțin sau deloc
  • Recomandat pacienților anxioși, femeilor însărcinate și copiilor

*voucher-ul este unic (nu se pot cumula doua sau mai multe vouchere) si valabil 30 de zile calendaristice de la momentul solicitatii in site;

*voucher-ul nu se cumuleaza cu ofertele în curs și este aplicabil (deductibil) doar pentru manoperele laser a caror valoare este mai mare de 500 lei.

Badica Mirela
Badica Mirela
2023-10-26
Ma numesc Gheorghe Mirela și am fost absolut încântă de primirea, tratamentul oferit aici. Personal profesionist, empatic, dotare cu echipamente de top. Dr. Diana Alexandra Stamatin îs the best in branch.
Alexandru Puiu
Alexandru Puiu
2023-08-31
Super servicii oferite și profesionalism maxim
WolFU
WolFU
2023-08-17
Am abordat tratamentul paradontal laser in locul operației cu lambou clasica, a fost destul de confortabil și durerea a fost chiar mai puțin jenanta decât la detartraj in cazul meu. Staff-ul a fost foarte manierat, tehnologia avansată de-altfel și totul imaculat.
Andreea Boldica
Andreea Boldica
2023-07-24
Profesionalism, rabdare în a explica ceea ce nu îți este clar și personal extrem de drăguț. Centrul este luminos, curat și aparatura moderna. Era nevoie și în zona Cismigiu de un astfel de centru.
Violeta Ignat
Violeta Ignat
2023-06-23
Personal cald și amabil, servici impecabile și flexibile. Recomand cu toată căldura!
daniela macovei
daniela macovei
2023-06-19
Locație modernă, personal foarte profi. 👍