Smile Design

Estetică dentara asistată laser - Biolase Waterlase USA. Consultație GRATUITĂ!

Beneficii:

În cazul pacieților ce necesită reabilitare orală complexă, este necesară, pentru o diagnosticare cât mai corectă și o întocmire a unui plan de tratament cât mai adecvat, de o colectare de date.

Primul pas în elaborarea unei colectari de date, o reprezintă fișa funcțională a pacientului. Aceasta ne ajută să aflăm cât mai multe informații despre grupele musculare faciale, despre articulația temporo-mandibulară și despre multe alte lucruri ce ne conduc spre un diagnostic cert în legătură cu patologia stomatologică cu care se confruntă pacientul.

Următoarea etapă în colectarea de date o reprezintă fotografia dentară și fotografia de portret. Acestea sunt adăugate ulterior în analiza completă a pacientului. În completarea fotografiilor dentare și de portret, ne ajutăm de camera termografică pentru a vizualiza exact grupele musculare faciale ce prezintă un grad mărit de activitate musculară.

Toate aceste etape sunt urmate de o scanare digitală, unde cu ajutorul scanner-ului intraoral, sunt scanate arcadele dentare și mușcătura inițială pe care o are pacientul la momentul prezentării sale în cadrul clinicii stomatologice.

Ulterior, medicul stomatolog analizează dinamica mandibulară, îndemnând pacientul să execute cât mai natural mișcările de propulsie, adică de împingere a mandibulei în față și alte mișcări precum cea de masticație și de deglutiție, adică de înghițire.

Această analiză a dinamicii mandibulare este foarte importantă și extrem de necesară întrucât ea variază de la pacient la pacient. De aceea, mișcările mandibulare trebuiesc analizate amănunțit și cu foarte mare precizie pentru a putea determina exact tipul de masticație și tipul de deglutiție al pacientului.

O altă analiză foarte importantă în cadrul colectărilor de date stomatologice o reprezintă analiza examenelor radiologice. Pacientului i se recomandă să efectueze o investigație de tip computer tomograf, pentru ca medicul să poată vizualiza tridimensional articulația temporo-mandibulară și alte zone maxilare si mandibulare ce prezintă interes pentru stabilirea certă a diagnosticului și pentru întocmirea viitorului plan de tratament.

După ce colectarea de date a luat sfârșit, cazul se discută cu întreaga echipă medicală, fiecare medic specialist venind cu expertiza sa conform specializării sale. După explicarea diagnosticului și conștientizarea implicațiilor sale de către pacient, acesta are libertatea de a alege varianta optimă sau de compromis a planului de tratament, urmând a începe ulterior planul de tratament propriu zis.

Vă așteptăm în cadrul Centrului de Excelență în Stomatologie minim – invazivă Innovation Medical Center!

Voucher 100 Lei*

La toate interventiile LASER!

Beneficiile intervențiilor LASER:

  • Minim-Invaziv, selectiv, curăță doar țesutul infectat;
  • Fără turbină stomatologică. Fără bisturiu;
  • Confort ridicat. Recuperare rapidă
  • Anestezic puțin sau deloc
  • Recomandat pacienților anxioși, femeilor însărcinate și copiilor

*voucher-ul este unic (nu se pot cumula doua sau mai multe vouchere) si valabil 30 de zile calendaristice de la momentul solicitatii in site;

*voucher-ul nu se cumuleaza cu ofertele în curs și este aplicabil (deductibil) doar pentru manoperele laser a caror valoare este mai mare de 500 lei.

Badica Mirela
Badica Mirela
2023-10-26
Ma numesc Gheorghe Mirela și am fost absolut încântă de primirea, tratamentul oferit aici. Personal profesionist, empatic, dotare cu echipamente de top. Dr. Diana Alexandra Stamatin îs the best in branch.
Alexandru Puiu
Alexandru Puiu
2023-08-31
Super servicii oferite și profesionalism maxim
WolFU
WolFU
2023-08-17
Am abordat tratamentul paradontal laser in locul operației cu lambou clasica, a fost destul de confortabil și durerea a fost chiar mai puțin jenanta decât la detartraj in cazul meu. Staff-ul a fost foarte manierat, tehnologia avansată de-altfel și totul imaculat.
Andreea Boldica
Andreea Boldica
2023-07-24
Profesionalism, rabdare în a explica ceea ce nu îți este clar și personal extrem de drăguț. Centrul este luminos, curat și aparatura moderna. Era nevoie și în zona Cismigiu de un astfel de centru.
Violeta Ignat
Violeta Ignat
2023-06-23
Personal cald și amabil, servici impecabile și flexibile. Recomand cu toată căldura!
daniela macovei
daniela macovei
2023-06-19
Locație modernă, personal foarte profi. 👍