Periimplantita

Tratament Laser al infecției țesuturilor ce înconjoara implantul, gingia și osul. Consultație GRATUITĂ!

CE ESTE BOALA PERIIMPLANTARĂ?

Bolile periimplantare sunt afecțiuni inflamatorii care afectează țesuturile moi și dure din jurul implanturilor dentare. La fel ca la un dinte natural, bacteriile se pot acumula la baza implantului, în șanțul subgingival. În timp, bacteriile pot irita țesutul gingival, provocând inflamarea acestuia și deteriorând țesutul. Dacă nu este depistată la timp, aceasta ar putea provoca, de asemenea, deteriorarea structurii osoase.

BOLILE PERIIMPLANTARE SUNT CLASIFICATE ÎN DOUĂ CATEGORII:

Mucozita periimplantară – inflamația gingivală se găsește doar în jurul țesuturilor moi ale implantului dentar, fără semne de pierdere osoasă. În general, mucozita peri-implantară este un precursor al periimplantitei. Dovezile sugerează că mucozita periimplantară poate fi tratată cu succes și este reversibilă dacă este depistată la timp.

Periimplantită – este caracterizată printr-o inflamație gingivală în jurul țesuturilor moi, precum și o deteriorare a osului care susține implantul dentar. Periimplantita necesită, de obicei, un tratament chirurgical.

PREFERAT DE PACIENT - MINIM INVAZIV

REPAIR Implant este un protocol laser dovedit clinic, utilizat pentru a gestiona boala periimplantară.

REPAIR Implant oferă avantaje semnificative, printre care:

  • Ajută la salvarea implantului dumneavoastră
  • Diminuează durerea și disconfortul în comparație cu tratamentul convențional
  • Reduce nevoia de medicamente pentru durere
  • Promovează o vindecare mai rapidă
  • Reduce disconfortul postoperator

EXPERIENȚĂ MAI BUNĂ PENTRU PACIENT, VINDECARE MAI RAPIDĂ

Tehnologia laser de astăzi reprezintă un progres major în tratament. Pacienții tratați cu energie laser se recuperează mai rapid. Waterlase iPlus™ realizează inciziile cu precizie și dezinfectează locul operației în timp ce lucrează, pentru a vă ajuta să vă vindecați mai repede.

Beneficii:

Periimplantita este infecția țesuturilor ce înconjoară implantul, gingia și osul fiind una dintre cele mai des întâlnite complicații ale implantului dentar.

Eșecul implantului poate apărea în două faze:

Prima fază sau pierderea prematură a implantului va apărea atunci când acesta nu a devenit încă osteointegrat ca urmare a diferiților factori de risc cum ar fi: contaminarea bacteriană, bolile sistemice, fumatul, tehnica chirurgicală slabă, calitatea osoasă slabă etc.

A doua cauză a pierderii implantului poate apărea atunci când acesta este deja osteointegrat și funcțional, dar intervin factori externi, cum ar fi infecția bacteriană sau lucrări protetice incorecte, sau o combinație între cele două.

Semnele clinice care pot fi observate de către pacient sunt:

Dacă prezentați vreunul dintre semnele de mai sus, vă așteptăm în cadrul Centrului de Excelenta minim – invaziv Innovation Medical Center!

Voucher 100 Lei*

La toate interventiile LASER!

Beneficiile intervențiilor LASER:

  • Minim-Invaziv, selectiv, curăță doar țesutul infectat;
  • Fără turbină stomatologică. Fără bisturiu;
  • Confort ridicat. Recuperare rapidă
  • Anestezic puțin sau deloc
  • Recomandat pacienților anxioși, femeilor însărcinate și copiilor

*voucher-ul este unic (nu se pot cumula doua sau mai multe vouchere) si valabil 30 de zile calendaristice de la momentul solicitatii in site;

*voucher-ul nu se cumuleaza cu ofertele în curs și este aplicabil (deductibil) doar pentru manoperele laser a caror valoare este mai mare de 500 lei.

Badica Mirela
Badica Mirela
2023-10-26
Ma numesc Gheorghe Mirela și am fost absolut încântă de primirea, tratamentul oferit aici. Personal profesionist, empatic, dotare cu echipamente de top. Dr. Diana Alexandra Stamatin îs the best in branch.
Alexandru Puiu
Alexandru Puiu
2023-08-31
Super servicii oferite și profesionalism maxim
WolFU
WolFU
2023-08-17
Am abordat tratamentul paradontal laser in locul operației cu lambou clasica, a fost destul de confortabil și durerea a fost chiar mai puțin jenanta decât la detartraj in cazul meu. Staff-ul a fost foarte manierat, tehnologia avansată de-altfel și totul imaculat.
Andreea Boldica
Andreea Boldica
2023-07-24
Profesionalism, rabdare în a explica ceea ce nu îți este clar și personal extrem de drăguț. Centrul este luminos, curat și aparatura moderna. Era nevoie și în zona Cismigiu de un astfel de centru.
Violeta Ignat
Violeta Ignat
2023-06-23
Personal cald și amabil, servici impecabile și flexibile. Recomand cu toată căldura!
daniela macovei
daniela macovei
2023-06-19
Locație modernă, personal foarte profi. 👍