Inhalosedarea

Transforma stresul cauzat de vizitele la dentist, intr-o stare calma si relaxata!

Utilizarea inhalosedarii in cazul copiilor anxiosi ii ajuta pe acestia prin inhalarea dozata si supravegheata cu protoxid de azot sa se relaxeze si sa stabileasca o buna cooperare cu medicul dentist.

Efectul gazului relaxant dispare in doar cateva minute la incetarea administrarii, fara efecte secundare sau riscuri.

Beneficii:

Ce este protoxidul de azot?

Protoxidul de azot este un gaz care se gaseste in mod natural in atmosfera si care combinat cu oxigenul, combate anxietatea in timpul tratamentului stomatologic. Odata inhalat, protoxidul de azot produce un efect de calmare si relaxare asupra musculaturii dar si asupra sistemului nervos. Acesta mai este numit si gaz ilariant.

Este protoxidul de azot sigur?

100%! Protoxidul de azot este cea mai sigura metoda de sedare folosita in medicina. Este un gaz bland, netoxic care se elimina singur din organism dupa administrare.

Este recomandat pentru pacientii cu un anume istoric medical cum ar fi hipertensiunea arteriala, angina sau pentru cei care au avut un atac de cord. Echipamentele pentru inhalosedare Matrix de la Parker Porter sunt lideri mondiali in sedarea constienta.

Este utilizat in USA de peste 45 ani. Spre deosebire de anestezia generala, pacientii care inhaleaza protoxid de azot sunt constienti si receptivi pe tot parcursul tratamentului.

Cel mai des primim intrebarea: este sigur protoxidul de azot pt copii? Absolut!

In timp ce depunem eforturi uriase pentru a-i face pe copii sa se simta in largul lor, cei mici au nevoie si de un anumit nivel de sedare pentru a realiza cu succes tratamentul stomatologic. Protoxidul de azot este cea mai sigura si eficienta metoda de sedare care ii ofera copilului o experienta pozitiva in cadrul tratamentului dentar.

inhalosedare-adulti-imc

Beneficii:

Actioneaza rapid – dupa doar cateva minute de la administrare, stresul va fi transformat intr o stare de relaxare.

Aceasta este sedarea constienta, nu are riscuri, nu este anestezie, nu sunt utilizate substante medicamentoase precum Dormicum, Propofol sau Sevofluran.

Nivelul sedarii cu protoxid de azot poate fi controlat si in functie de necesarul optim al fiecarui pacient.

Timpul de recuperare este scurt. In decursul a 3-5 minute dupa intreruperea administrarii, efectele dispar cu desavarsire din organism.

De fapt, protoxidul de azot este singura modalitate de sedare care nu are efecte pe termen lung si care nu afecteaza capacitatea de a conduce. Astfel veti putea sa va continuati activitatile zilnice in 30 minute dupa ce ati plecat din cabinet.

Aparatul de inhalosedare poate fi folosit cu unul dintre cele 2 sisteme ale sale: sistemul Silhouette este optiunea perfecta pentru a creste eficienta inhalosedarii dar si de a reduce riscul de infectii incrucisate pe cale aeriana. Insa de cele mai multe ori, copii aleg mascutele cu diverse arome.

Va asteptam in cadrul Centrului de Excelenta minim-invaziv Innovation Medical Center!

Voucher 100 Lei*

La toate interventiile LASER!

Beneficiile intervențiilor LASER:

  • Minim-Invaziv, selectiv, curăță doar țesutul infectat;
  • Fără turbină stomatologică. Fără bisturiu;
  • Confort ridicat. Recuperare rapidă
  • Anestezic puțin sau deloc
  • Recomandat pacienților anxioși, femeilor însărcinate și copiilor

*voucher-ul este unic (nu se pot cumula doua sau mai multe vouchere) si valabil 30 de zile calendaristice de la momentul solicitatii in site;

*voucher-ul nu se cumuleaza cu ofertele în curs și este aplicabil (deductibil) doar pentru manoperele laser a caror valoare este mai mare de 500 lei.

Badica Mirela
Badica Mirela
2023-10-26
Ma numesc Gheorghe Mirela și am fost absolut încântă de primirea, tratamentul oferit aici. Personal profesionist, empatic, dotare cu echipamente de top. Dr. Diana Alexandra Stamatin îs the best in branch.
Alexandru Puiu
Alexandru Puiu
2023-08-31
Super servicii oferite și profesionalism maxim
WolFU
WolFU
2023-08-17
Am abordat tratamentul paradontal laser in locul operației cu lambou clasica, a fost destul de confortabil și durerea a fost chiar mai puțin jenanta decât la detartraj in cazul meu. Staff-ul a fost foarte manierat, tehnologia avansată de-altfel și totul imaculat.
Andreea Boldica
Andreea Boldica
2023-07-24
Profesionalism, rabdare în a explica ceea ce nu îți este clar și personal extrem de drăguț. Centrul este luminos, curat și aparatura moderna. Era nevoie și în zona Cismigiu de un astfel de centru.
Violeta Ignat
Violeta Ignat
2023-06-23
Personal cald și amabil, servici impecabile și flexibile. Recomand cu toată căldura!
daniela macovei
daniela macovei
2023-06-19
Locație modernă, personal foarte profi. 👍