Frenectomie

Frenectomia laser este soluția ideală în abordarea acestei manopere, eliminând astfel procedura clasică efectuata cu bisturiul, fire de sutura și timp lung de vindecare.

Beneficii:

Frenectomia laser este soluția ideală în abordarea acestei manopere, eliminând astfel procedura clasică efectuată cu bisturiul, fire de sutură și timp lung de vindecare. Astfel, intervenția durează doar câteva minute, iar pacientul pleacă acasă mulțumit.  

 În mod clasic frenul se taie cu o foarfecă, cu bisturiul sau cu electrocauterul, producând astfel o sângerare masivă, urmată de o perioadă destul de mare de recuperare.

Astăzi, tehnologia ne permite să facem aceeasi procedură în doar câteva minute fără sângerare, fără a traumatiza copiii si  cu o perioadă de recuperare de 24 – 48 de ore.

Before & After

Probleme frecvent întalnite:

Anestezia clasică este de cele mai multe ori inutilă, fiind nevoie doar de anestezie de contact – gel sau spray, iar timpul de lucru este redus la doar câteva minute. Disconfortul este minim și cel mai important, copilul nu este traumatizat de aceasta abordare.

Vă așteptam în cadrul Centrului de Excelență minim invaziv Innovation Medical Center!

Voucher 100 Lei*

La toate interventiile LASER!

Beneficiile intervențiilor LASER:

  • Minim-Invaziv, selectiv, curăță doar țesutul infectat;
  • Fără turbină stomatologică. Fără bisturiu;
  • Confort ridicat. Recuperare rapidă
  • Anestezic puțin sau deloc
  • Recomandat pacienților anxioși, femeilor însărcinate și copiilor

*voucher-ul este unic (nu se pot cumula doua sau mai multe vouchere) si valabil 30 de zile calendaristice de la momentul solicitatii in site;

*voucher-ul nu se cumuleaza cu ofertele în curs și este aplicabil (deductibil) doar pentru manoperele laser a caror valoare este mai mare de 500 lei.

Badica Mirela
Badica Mirela
2023-10-26
Ma numesc Gheorghe Mirela și am fost absolut încântă de primirea, tratamentul oferit aici. Personal profesionist, empatic, dotare cu echipamente de top. Dr. Diana Alexandra Stamatin îs the best in branch.
Alexandru Puiu
Alexandru Puiu
2023-08-31
Super servicii oferite și profesionalism maxim
WolFU
WolFU
2023-08-17
Am abordat tratamentul paradontal laser in locul operației cu lambou clasica, a fost destul de confortabil și durerea a fost chiar mai puțin jenanta decât la detartraj in cazul meu. Staff-ul a fost foarte manierat, tehnologia avansată de-altfel și totul imaculat.
Andreea Boldica
Andreea Boldica
2023-07-24
Profesionalism, rabdare în a explica ceea ce nu îți este clar și personal extrem de drăguț. Centrul este luminos, curat și aparatura moderna. Era nevoie și în zona Cismigiu de un astfel de centru.
Violeta Ignat
Violeta Ignat
2023-06-23
Personal cald și amabil, servici impecabile și flexibile. Recomand cu toată căldura!
daniela macovei
daniela macovei
2023-06-19
Locație modernă, personal foarte profi. 👍