Despre noi

Innovation Medical Center este un Centru Medical de Excelență Laser care aduce in Romania cele mai avansate tehnologii laser si de inteligenta artificiala cu aplicații in stomatologie.

Innovation Medical Center

Centru Medical de Excelență Laser

De peste 10 ani, diagnosticam si tratam fara durere si cu recuperare rapida patologii frecvent intalnite in Romania si pregatim medici generalisti si stomatologi sa ofere pacientilor lor aceeasi experienta nedureroasa si minim invaziva, inclusiv in afectiunile cronice si acute.

Tehnologie

Stomatologie Minim-Invaziva​

In viitor, tratamentele stomatologice vor incorpora din ce in ce mai mult tehnologia laser minim-invaziva, creând astfel condițiile ideale ca organismul tău și sistemele sale să se regenereze.
Innovation Medical Center ofera inca de acum aceste tehnologii atat pacientilor, cat si medicilor, pentru o experienta a actului medical de inalta calitate, nedureroasa si fara sangerare, si cu efecte de cat mai lunga durata.

Echipa noastra

Echipa noastra, alcatuita din chirurgi bucomaxilofaciali BMF, medic protetician, endodont, paradontolog si pedodont este acreditata la Aachen Dental Laser Center AAZ in cooperare cu Aachen University RWTH din Germania si in SUA la World Clinical Laser Institute, doua referinte globale in înalta tehnologie cu aplicatii in stomatologie.

Dr. Carlo Maderna
Dr. Carlo Maderna
Medical Director - Over 15 years of clinical Italian Dentistry Experience in Como Italy. Postural & TMJ dysfunctions. NEUROSTOMATOLOGY Prosthesis, Aesthetic Laser, Certified in Implantology, LSO (Laser Safety Officer) AALZ Aachen Germany, Master in Laser Dentistry Competence S.F.U. Vienna
Speaks: Italian, English & Romanian
×
DSC06254
Dr. Nur Saadeddin
Over 7 years of experience, Dentist: Prosthetics and Laser Aesthetics, LSO (Laser Safety Officer) AALZ Aachen Germany, Master in Laser Dentistry Competence S.F.U. Vienna
Speaks: English, Arabic & Romanian
×
Dr. Patricia Farcaș
Dr. Patricia Farcaș
Dentist: Perio, Prosthetics and laser aesthetics, LSO (Laser Safety Officer) AALZ Aachen Germany, Master in Laser Dentistry Competence S.F.U. Vienna
Speaks: English & Romanian
×
Sam-Seyedin
Dr. Sam Seyedin
Over 22 years of clinical experience as a Maxillofaciala Surgeon. Laser Surgery & Aesthetic Certification WCLI - DUBAI
Speaks: English, Persian & Romanian
×
Dr. Thomas Mendel
Dr. Thomas Mendel
Over 15 years of experience, Dentist specializing in Microscopic Laser Endodontics LSO (Laser Safety Officer) AALZ Aachen Germany, Master in Laser Dentistry Competence S.F.U. Vienna
Speaks: English, Romanian, Hungarian and Hebrew
×
Dr. Raluca Petrache
Dr. Raluca Petrache
Over 12 years of experience, Specialist in Microscopic Laser Endodontics, Perio, Prosthetics and laser aesthetics, LSO (Laser Safety Officer) AALZ Aachen Germany, Master in Laser Dentistry Competence S.F.U. Vienna
Speaks: English, Romanian
×

O experiență plăcută și sigură la stomatolog!

Sterilizare la standarde OMS nr. 1.761/03.09.2021

Clinica Innovation Medical Center vă întâmpină cu personal calificat, echipamente și produse biocide, proceduri și aparatură modernă de curățare și sterilizare, ce creează un mediu de maximă siguranță atât pentru pacienți cât și pentru personalul clinicii, respectând cu strictețe prevederile reglementărilor legale în vigoare.

Pe tot parcursul zilei, atât în zona de primire a pacienților cât și în cabinete se folosesc lămpi cu UV, iar pe timpul nopții se folosește nebulizatorul, pentru dezinfecția suprafețelor netede și a aerului.  

Cabinetele și aparatura sunt curățate și dezinfectate după protocoale de lucru stricte, care asigură atât siguranța pacienților cât și a personalului propriu.

Respectăm cu strictețe pașii de curățare, dezinfecție și sterilizare prin utilizarea de substanțe biocide, avizate de CNPB, și aparatură medicală certificată CE.  Sterilizarea instrumentarului se face într-un spațiu special dedicat, cu aparate și soluții autorizate și avizate, în conformitate cu prevederile legale.

 Pentru îndepărtarea depunerilor din zonele greu accesibile curățarea preliminară se realizează în maşina de curăţat cu ultrasunete.
Această operaţiune este obligatoriu urmată de curăţare manuală, dezinfecție, inspecție vizuală cu ajutorul unei lămpi cu lupă (pentru validarea condiţiei igienico-tehnice a acestora), împachetare, sterilizare în autoclav și depozitare.

Trasabilitatea este asigurată prin înregistrarea letrica a tuturor dispozitivelor medicale sterilizate. Codul trusei/a pungii se va regăsi înregistrat în toate registrele de sterilizare, pe tot parcursul circuitului de reprocesare a instrumentarului, și va fi înscris inclusiv în documentele medicale ale pacientului.
Trasabilitatea se realizează prin ataşarea indicatorului de tip 1 (etichetă dublu adeziva) care are rolul de a indica expunerea la procesul de sterilizare, şi a indicatorului chimic integrator de tip 5, care se plasează în fiecare pachet/container/pungă și are rolul de a testa  toţi parametrii ciclului de sterilizare (presiune, timp, temperatură). Acesta din urmă se verifică la deschiderea fiecărui pachet/container sterilizat. După deschiderea pachetelor cu instrumentar, acestea sunt folosite o singură dată și pentru un singur pacient. Indicatorii sunt produşi în conformitate cu standardul EN ISO 11140-1 și utilizați conform OMS nr. 1.761/03.09.2021.

Sterilizarea face parte din categoria procedurilor speciale ale cărei rezultate depind de buna funcţionare a aparaturii utilizate. De aceea, autoclavul este supus zilnic unei verificări , prin utilizarea unui alt tip de indicator chimic/test (Bowie & Dick). Acesta este un test foarte sensibil de verificare a penetrării aburului, folosit pentru evidenţierea aerului rezidual periculos sau a gazelor inerte din camera de sterilizare, care pot periclita procesul de sterilizare. Alături de acest test chimic se mai efectuează verificarea cu un test biologic, sub formă de fiole de plastic care conțin spori din familia Bacillus stearothermophilus, pentru controlul eficacităţii sterilizării cu abur.
Personalul responsabil cu sterilizarea este calificat, acreditat și instruit periodic.

Clinica Innovation Medical Center, prin personalul, aparatura și procedurile specifice, implementează cele mai înalte standarde de siguranță a pacientului, aceasta fiind principalul nostru obiectiv.

Badica Mirela
Badica Mirela
2023-10-26
Trustindex verifică că sursa originală a recenziei este Google.
Ma numesc Gheorghe Mirela și am fost absolut încântă de primirea, tratamentul oferit aici. Personal profesionist, empatic, dotare cu echipamente de top. Dr. Diana Alexandra Stamatin îs the best in branch.
Alexandru Puiu
Alexandru Puiu
2023-08-31
Trustindex verifică că sursa originală a recenziei este Google.
Super servicii oferite și profesionalism maxim
WolFU
WolFU
2023-08-17
Trustindex verifică că sursa originală a recenziei este Google.
Am abordat tratamentul paradontal laser in locul operației cu lambou clasica, a fost destul de confortabil și durerea a fost chiar mai puțin jenanta decât la detartraj in cazul meu. Staff-ul a fost foarte manierat, tehnologia avansată de-altfel și totul imaculat.
Andreea Boldica
Andreea Boldica
2023-07-24
Trustindex verifică că sursa originală a recenziei este Google.
Profesionalism, rabdare în a explica ceea ce nu îți este clar și personal extrem de drăguț. Centrul este luminos, curat și aparatura moderna. Era nevoie și în zona Cismigiu de un astfel de centru.
Violeta Ignat
Violeta Ignat
2023-06-23
Trustindex verifică că sursa originală a recenziei este Google.
Personal cald și amabil, servici impecabile și flexibile. Recomand cu toată căldura!
daniela macovei
daniela macovei
2023-06-19
Trustindex verifică că sursa originală a recenziei este Google.
Locație modernă, personal foarte profi. 👍