60 de secunde pot salva o viață.

Goccles - Ochelari pentru screening-ul cu expunere la lumină necesar pentru detectarea cancerului oral în stadiu avansat

Stiati ca anual in lume sunt descoperite 500.000 cazuri noi de cancer oral?

Cancerul oral este unul dintre cele mai frecvente tipuri de cancer la nivel global și, din păcate, detectarea lui în stadiu avansat este o problemă comună la nivel mondial. 

Descoperirea timpurie este cel mai important pas în reducerea ratei mortalității: atunci când se realizează detectarea în prima etapă, pacienții au o rată de supraviețuire de 80 până la 90%. Cunoașterea factorilor de risc și o examinare regulată, inclusiv un screening al întregii guri, sunt esențiale în depistarea precoce a cancerelor și leziunilor precanceroase.

Cum prevenim cancerul oral?

Folosind Goccles! Acesta este un dispozitiv medical fabricat în Italia, care utilizează lumina de polimerizare comun prezentă în fiecare cabinet stomatologic pentru a efectua o examinare rapidă și non-invazivă a autofluorescenței cavității bucale, identificând orice leziune precanceroasă și canceroasă.

Non-invaziv, rapid și nedureros.

Simplu, dar eficient: nu este nevoie de geluri, lichide sau medii contrastante. Folosind o lumina de polimerizare clasica ochelarii GOCCLES sunt gata de a fi folositi!

Ce este fluorescența și autofluorescenţa celulelor țesuturilor?

Atunci când celulele țesuturilor moi sunt iradiate cu o lumină cu o lungime de undă de 450 nm, acestea își ridică nivelul de energie și apoi revin la nivelul de bază prin emiterea de lumină vizibilă la o lungime de undă de 515 nm, aceasta fiind autofluorescență.

În cazul mucoaselor sănătoase, fluorescența verde se datorează în principal colagenului prezent în țesutul conjunctiv. Neoplasmele determină pierderea colagenului stromal care duce la pierderea autofluorescenței vizibile cu Goccles ca o zonă mai întunecată.

GOCCLES reduce costurile prevenției, făcând examinarea mucoaselor bucale mai accesibilă profesioniștilor din domeniul stomatologic, în beneficiul pacienților.

Ce stim despre goccles?

GOCCLES a fost testat pe parcursul a două studii, dintre care unul multicentric, pe un total de 78 de leziuni diferite: de la pacienți în monitorizare pentru carcinom oral până la pacienți cu leziuni suspecte care se prezintă pentru prima dată.

GOCCLES a ajutat la observarea fenomenului de pierdere a autofluorescenței în diverse cazuri specifice (displazie ușoară, moderată și severă, carcinom in situ, cancer oral invaziv). În patru cazuri au fost observate leziuni invizibile cu ochiul liber (inclusiv un cancer oral invaziv). În timp ce în zece cazuri, dispozitivul a permis îndepărtarea completă a leziunilor ale căror margini nu se distingeau clar cu ochiul liber.

Parerea medicilor:

Va asteptam in cadrul Centrului de Excelenta minim-invaziv Innovation Medical Center!

Voucher 100 Lei*

La toate interventiile LASER!

Beneficiile intervențiilor LASER:

  • Minim-Invaziv, selectiv, curăță doar țesutul infectat;
  • Fără turbină stomatologică. Fără bisturiu;
  • Confort ridicat. Recuperare rapidă
  • Anestezic puțin sau deloc
  • Recomandat pacienților anxioși, femeilor însărcinate și copiilor

*voucher-ul este unic (nu se pot cumula doua sau mai multe vouchere) si valabil 30 de zile calendaristice de la momentul solicitatii in site;

*voucher-ul nu se cumuleaza cu ofertele în curs și este aplicabil (deductibil) doar pentru manoperele laser a caror valoare este mai mare de 500 lei.

Badica Mirela
Badica Mirela
2023-10-26
Ma numesc Gheorghe Mirela și am fost absolut încântă de primirea, tratamentul oferit aici. Personal profesionist, empatic, dotare cu echipamente de top. Dr. Diana Alexandra Stamatin îs the best in branch.
Alexandru Puiu
Alexandru Puiu
2023-08-31
Super servicii oferite și profesionalism maxim
WolFU
WolFU
2023-08-17
Am abordat tratamentul paradontal laser in locul operației cu lambou clasica, a fost destul de confortabil și durerea a fost chiar mai puțin jenanta decât la detartraj in cazul meu. Staff-ul a fost foarte manierat, tehnologia avansată de-altfel și totul imaculat.
Andreea Boldica
Andreea Boldica
2023-07-24
Profesionalism, rabdare în a explica ceea ce nu îți este clar și personal extrem de drăguț. Centrul este luminos, curat și aparatura moderna. Era nevoie și în zona Cismigiu de un astfel de centru.
Violeta Ignat
Violeta Ignat
2023-06-23
Personal cald și amabil, servici impecabile și flexibile. Recomand cu toată căldura!
daniela macovei
daniela macovei
2023-06-19
Locație modernă, personal foarte profi. 👍