Caria Dentară

Fără Turbină Stomatologică. Consultație GRATUITĂ!

De ce Waterlase pentru carii?

Știați că smalțul dentar este cel mai dur material din corpul uman? Acesta este motivul pentru care dentiștii au folosit freze pentru a lucra pe dinți.

Acum există o modalitate mai blândă de a trata cariile – laserul Waterlase. Din momentul în care dentistul Waterlase™ începe să lucreze, veți simți diferența!

MAI CONVENABIL

Neutilizarea anestezicului poate permite dentistului dvs. să efectueze într-o singură programare proceduri care înainte necesitau mai mult de o vizită. De asemenea, un dentist Waterlase poate efectua acum proceduri care altădată însemnau o deplasare suplimentară la un specialist, economisind și mai mult timp.

MAI PRECIS

Dentistul Waterlase poate îndepărta cariile mult mai precis cu laserul decât cu o freză. Laserul păstrează o mai mare parte din structura dentară sănătoasă și evită posibilele microfracturi ale dintelui cauzate de presiunea frezei. Păstrarea dinților naturali vă poate scuti de disconfortul și costul punților, protezelor și implanturilor.

Beneficiile utilizării laserului:

MAI CONFORTABIL

Tehnica dentară Waterlase utilizează energia laser și un jet delicat de apă pentru a efectua o gamă largă de proceduri dentare – fără căldura, vibrațiile și presiunea asociate cu freza dentară. În cazul multor proceduri, este posibil să folosiți mai puțin anestezic sau chiar deloc.

RESTAURĂRI DE LUNGĂ DURATA

 • Reducerea daunelor provocate de căldură și mai puține microfracturi în comparație cu piesele de mână tradițional
 • Reducerea micro-scurgerii, care este un factor comun, care are ca rezultat restaurări de durată mai lungă
 • Waterlase poate stimula formarea reparatorie a dentinei, ajutând la restaurare

PREPARATE CONSERVATOARE

 • Păstrează o structură mai naturală a dintelui cu ajutorul stomatologiei cu laser minim invazive
 • Waterlase favorizează ablația cariilor datorită conținutului crescut de apă

ÎMBUNĂTĂȚĂRI CLINICE

 • Nu creează un strat de pete ca și piesele de mână tradiționale, ceea ce ajută la rezistența aderării
 • Scăderea sensibilității postoperatorii și reduce hipersensibilitatea dentinei în majoritatea cazurilor
 • Control mai bun pentru a preveni expunerea pulpară

MAI BUN PENTRU PACIENȚI

 • Ablația cu waterlase îndepărtează bacteriile din tubii dentinali
 • Minimizează aerosolii în comparație cu cea tradițională de mare viteză
 • Mod de funcționare fără contact, fără vibrații

WaterLase este cea mai avansată tehnologie stomatologică laser disponibilă astăzi în lume, care folosește energia laserului și a apei într-un mod minim – invaziv.

Este o tehnologie de ultima generatie, ce emite o undă laser, actionând atât la nivelul țesuturilor dure (smalț , dentină și os) ale dintelui cât și ale țesuturilor moi (gingie, limbă, frenuri).

Sistemul „HydroPhotonics” specific acestui laser, permite tratamente stomatologice pentru copii și pentru adulți fără: anestezie, vibrație, zgomot și presiune asociată turbinei stomatologice.

Laserul nu supraincalzește dintele și nervul dentar, așa cum se poate întampla atunci când efectuăm tratamentul unei carii cu freza, deci nu exista riscul inflamației nervului după tratamentul cu laser. Dimpotrivă, acesta dezinfectează și curață în proporție de peste 98 %, astfel riscul producerii unei noi carii sub plomba fiind eliminat în totalitate.

Tratamentul este non-contact, laserul ”vaporizeaza” țesutul infectat al dintelui (caria) și prin acest proces este eliminat și riscul contaminării între pacienți. Este sigur datorită tehnologiei minim-invazive deoarece nu poate leza accidental țesuturile din jur (smalț sănatos, gingie, buze, obraji, limba).

Vă așteptăm în cadrul Centrului de Excelență în Stomatologie minim – invazivă Innovation Medical Center!

Voucher 100 Lei*

La toate interventiile LASER!

Beneficiile intervențiilor LASER:

 • Minim-Invaziv, selectiv, curăță doar țesutul infectat;
 • Fără turbină stomatologică. Fără bisturiu;
 • Confort ridicat. Recuperare rapidă
 • Anestezic puțin sau deloc
 • Recomandat pacienților anxioși, femeilor însărcinate și copiilor

*voucher-ul este unic (nu se pot cumula doua sau mai multe vouchere) si valabil 30 de zile calendaristice de la momentul solicitatii in site;

*voucher-ul nu se cumuleaza cu ofertele în curs și este aplicabil (deductibil) doar pentru manoperele laser a caror valoare este mai mare de 500 lei.

Badica Mirela
Badica Mirela
2023-10-26
Ma numesc Gheorghe Mirela și am fost absolut încântă de primirea, tratamentul oferit aici. Personal profesionist, empatic, dotare cu echipamente de top. Dr. Diana Alexandra Stamatin îs the best in branch.
Alexandru Puiu
Alexandru Puiu
2023-08-31
Super servicii oferite și profesionalism maxim
WolFU
WolFU
2023-08-17
Am abordat tratamentul paradontal laser in locul operației cu lambou clasica, a fost destul de confortabil și durerea a fost chiar mai puțin jenanta decât la detartraj in cazul meu. Staff-ul a fost foarte manierat, tehnologia avansată de-altfel și totul imaculat.
Andreea Boldica
Andreea Boldica
2023-07-24
Profesionalism, rabdare în a explica ceea ce nu îți este clar și personal extrem de drăguț. Centrul este luminos, curat și aparatura moderna. Era nevoie și în zona Cismigiu de un astfel de centru.
Violeta Ignat
Violeta Ignat
2023-06-23
Personal cald și amabil, servici impecabile și flexibile. Recomand cu toată căldura!
daniela macovei
daniela macovei
2023-06-19
Locație modernă, personal foarte profi. 👍