Anestezia computerizată

O soluție modernă și din ce în ce mai folosită în cabinetele din întreaga lume este anestezia computerizată.

Anestezia computerizată

După instalarea pacientului pe scaunul stomatologic urmează o etapă extrem de importantă pentru succesul tratamentului: anestezia loco-regională prin infiltrație. Teama de ace, aspectul „neprietenos” al seringii metalice și anticiparea durerii duc pacientul într-o stare de agitație și frică.

Puncția anestezică propriu-zisă, viteza de injectare, presiunea și, nu în ultimul rând, regiunea anatomică în care realizăm anestezia sunt elementele care pot face această manoperă extrem de dureroasă pentru pacient.

În cazul puncției propriu-zise, folosirea de ace uzate, cu bizou teșit sau intrarea agresivă în țesut vor genera o reacție dureroasă. În funcție de tipul de anestezie pe care trebuie să o realizăm (plexală, tronculară periferică sau intraligamentară), locul de puncție poate fi mucoasa mobilă, fixă, laxă, ușor extensibilă, aderentă la periost sau chiar spațiul intraligamentar, sit complet inextensibil.

Injectarea cu putere mare în zone în care țesutul este „rigid” este extrem de dureroasă. Viteza de injectare este foarte importantă: injectarea lentă, la rată (constantă) care este recomandată în literatură este aproape imposibil de realizat cu o seringă clasică de anestezie. Nu o să putem injecta cu o viteză perfect constantă niciodată.
Anestezia intraligamentară este greu de realizat pentru practician și greu de suportat pentru pacient.

O soluție modernă și din ce în ce mai folosită în cabinetele din întreaga lume este anestezia computerizată. Aceasta este reprezentată de un dispozitiv care livrează soluția anestezică în parametrii de viteză și presiune ideali conform tipului de anestezie pe care îl realizăm.

Există o gamă variată de astfel de produse de la diverși producători (cu sau fără pedală, cu sau fără consumabile, mai greu sau mai ușor de utilizat etc.). Noi vă propunem sistemul Dentapen.
Dentapen este un dispozitiv de anestezie computerizată extrem de ușor de folosit, este compact, nu are pedală, fire, este sigur și precis, iar cel mai important – nu are consumabile suplimentare.

Dentapen folosește ace și carpule de anestezie obișnuite. Practic, singurul lucru care trebuie schimbat la el îl reprezintă bateriile (o dată la câteva luni).

Dentapen are 3 viteze de injectare, funcție specială pentru anestezie intraligamentară și funcție de aspirație care se poate realiza în orice moment al anesteziei. Are un aspect mult mai prietenos, iar anesteziile realizate cu el sunt foarte „blânde”, confortabile pentru pacient și, nu în ultimul rând, mult mai ușor de realizat pentru medic. Practic, nu mai rămâne decât să vă stabiliți reperele anatomice, să apăsați un buton, iar Dentapen injectează cu viteza și presiunea ideală.

Durerea persistentă la locul de puncție, anestezia persistentă, extensia bruscă a țesuturilor și lezarea acestora, toate sunt eliminate cu ajutorul acestui dispozitiv. Dentapen este extrem de bine primit de către pacienți, în special de copii și de persoanele anxioase.

Vă așteptăm în cadrul Centrului de Excelență minim-invaziv Innovation Medical Center!

Voucher 100 Lei*

La toate interventiile LASER!

Beneficiile intervențiilor LASER:

  • Minim-Invaziv, selectiv, curăță doar țesutul infectat;
  • Fără turbină stomatologică. Fără bisturiu;
  • Confort ridicat. Recuperare rapidă
  • Anestezic puțin sau deloc
  • Recomandat pacienților anxioși, femeilor însărcinate și copiilor

*voucher-ul este unic (nu se pot cumula doua sau mai multe vouchere) si valabil 30 de zile calendaristice de la momentul solicitatii in site;

*voucher-ul nu se cumuleaza cu ofertele în curs și este aplicabil (deductibil) doar pentru manoperele laser a caror valoare este mai mare de 500 lei.

Badica Mirela
Badica Mirela
2023-10-26
Ma numesc Gheorghe Mirela și am fost absolut încântă de primirea, tratamentul oferit aici. Personal profesionist, empatic, dotare cu echipamente de top. Dr. Diana Alexandra Stamatin îs the best in branch.
Alexandru Puiu
Alexandru Puiu
2023-08-31
Super servicii oferite și profesionalism maxim
WolFU
WolFU
2023-08-17
Am abordat tratamentul paradontal laser in locul operației cu lambou clasica, a fost destul de confortabil și durerea a fost chiar mai puțin jenanta decât la detartraj in cazul meu. Staff-ul a fost foarte manierat, tehnologia avansată de-altfel și totul imaculat.
Andreea Boldica
Andreea Boldica
2023-07-24
Profesionalism, rabdare în a explica ceea ce nu îți este clar și personal extrem de drăguț. Centrul este luminos, curat și aparatura moderna. Era nevoie și în zona Cismigiu de un astfel de centru.
Violeta Ignat
Violeta Ignat
2023-06-23
Personal cald și amabil, servici impecabile și flexibile. Recomand cu toată căldura!
daniela macovei
daniela macovei
2023-06-19
Locație modernă, personal foarte profi. 👍