Albirea Dentară Laser

Minim invaziv, fără durere și fără sensibilitate. Consultație GRATUITĂ!

Albirea dinților cu laser-ul Epic

RAPID

Dinții îngălbeniți și pătați pot fi acum albiți în doar 20 de minute, chiar aici, în cabinetul nostru!

  • Albirea dinților cu până la 4-5 nuanțe
  • Este o albire „biologică”, nu afectează structura și integritatea dintelui
  • Minim invaziv, fără durere și fără sensibilitate

Obțineți un zâmbet mai încrezător

Zâmbetul dumneavoastră spune mai multe despre dumneavoastră decât orice altă trăsătură fizică; este primul lucru pe care îl observă ceilalți oameni. Imaginați-vă diferența pe care v-ar putea-o aduce un zâmbet mai alb. Epic Laser Whitening este o procedură revoluționară de albire a dinților. Este sigură, eficientă și rapidă.

Albirea cu laserul Epic este ideală pentru oricine caută rezultate imediate. În comparație cu albirea treptată, albirea laser face ca aceasta să fie alegerea perfectă pentru persoanele ocupate.

Un gel de albire pe bază de peroxid de hidrogen este aplicat pe dinți și activat de laser. Această opțiune este potrivită pentru smalțul închis la culoare, îngălbenit sau decolorat, cauzat de tutun, alimente și băuturi precum ceaiul, cafeaua și vinul roșu. Rezultatele sunt vizibile imediat după procedură.

Beneficii Albire Laser:

REZULTATE EXCELENTE

Un gel de albire pe bază de peroxid de hidrogen este aplicat pe dinți și activat de laser. Această opțiune este potrivită pentru smalțul închis la culoare, îngălbenit sau decolorat, cauzat de tutun, alimente și băuturi precum ceaiul, cafeaua și vinul roșu. Rezultatele sunt vizibile imediat după procedură.

Convenabil pentru timpul și programul dumneavoastră

Epic este o investiție accesibilă în frumusețea dinților dumneavoastră și în sentimentul general de bunăstare. Pentru cei care au constrângeri de timp, Epic este opțiunea ideală. Procedura de albire cu laser este atât de scurtă, de numai 20 de minute, ceea ce înseamnă mai puțin timp petrecut în cabinetul stomatologic, ceea ce duce la o experiență mai confortabilă. Nu mai este nevoie să vă strecurați o programare îndelungată în programul dumneavoastră sau să vă confruntați cu deranjul unor gutiere nocturne incomode și consumatoare de timp pentru a obține rezultate.

Metodele de albire utilizate acasă, implică folosirea unor geluri de albire achiziționate fie online, fie din farmacii, de către pacient, dar acest tip de albire este contraindicată. Nefiind o procedură supravegheată medical, aceasta poate cauza complicații ireversibile la nivelul structurii dentare, din cauza substanțelor pe care le conțin produsele respective.

Albirea dentară cu laserul Biolase Epic X se va efectua numai dupa o igienizare completă. Această manopera cuprinde: detartraj, periaj profesional și air-flow.

Tratamentul de albire constă in aplicarea unui gel protector pe gingii și a unui gel de albire Biolase pe dinți, care apoi este activat cu ajutorul laserului dentar Epic X de la BIOLASE.

După efectuarea tratamentului de albire cu laserul stomatologic Biolase, fiecare pacient va primi indicații pentru menținerea rezultatului obținut pe o perioada cat mai indelungată:

Vă așteptăm în cadrul Centrului de Excelență în Stomatologie minim – invazivă Innovation Medical Center!

Voucher 100 Lei*

La toate interventiile LASER!

Beneficiile intervențiilor LASER:

  • Minim-Invaziv, selectiv, curăță doar țesutul infectat;
  • Fără turbină stomatologică. Fără bisturiu;
  • Confort ridicat. Recuperare rapidă
  • Anestezic puțin sau deloc
  • Recomandat pacienților anxioși, femeilor însărcinate și copiilor

*voucher-ul este unic (nu se pot cumula doua sau mai multe vouchere) si valabil 30 de zile calendaristice de la momentul solicitatii in site;

*voucher-ul nu se cumuleaza cu ofertele în curs și este aplicabil (deductibil) doar pentru manoperele laser a caror valoare este mai mare de 500 lei.

Badica Mirela
Badica Mirela
2023-10-26
Ma numesc Gheorghe Mirela și am fost absolut încântă de primirea, tratamentul oferit aici. Personal profesionist, empatic, dotare cu echipamente de top. Dr. Diana Alexandra Stamatin îs the best in branch.
Alexandru Puiu
Alexandru Puiu
2023-08-31
Super servicii oferite și profesionalism maxim
WolFU
WolFU
2023-08-17
Am abordat tratamentul paradontal laser in locul operației cu lambou clasica, a fost destul de confortabil și durerea a fost chiar mai puțin jenanta decât la detartraj in cazul meu. Staff-ul a fost foarte manierat, tehnologia avansată de-altfel și totul imaculat.
Andreea Boldica
Andreea Boldica
2023-07-24
Profesionalism, rabdare în a explica ceea ce nu îți este clar și personal extrem de drăguț. Centrul este luminos, curat și aparatura moderna. Era nevoie și în zona Cismigiu de un astfel de centru.
Violeta Ignat
Violeta Ignat
2023-06-23
Personal cald și amabil, servici impecabile și flexibile. Recomand cu toată căldura!
daniela macovei
daniela macovei
2023-06-19
Locație modernă, personal foarte profi. 👍